Luomien poisto kirurgisesti

Luomien poistot kirurgisesti

Luomia ja ihomuutoksia poistetaan pääasiassa kahdesta syystä:

  • Tarkastuksen yhteydessä herää epäilys luomen tai ihomuutoksen pahanlaatuisuudesta
  • Luomi tai ihomuutos aiheuttaa hankausta tai kosmeettista haittaa siinä määrin, että poisto katsotaan aiheelliseksi, vaikka epäilyä pahanlaatuisuudesta ei olisikaan

Toimenpiteet tehdään aina plastiikkakirurgian erikoislääkärin harkinnan mukaan, mutta potilaan toiveet huomioiden. Epäilyttävä luomi tai muu pieni ihomuutos voidaan ottaa tutkittavaksi tarkempaa diagnostiikkaa varten. Poistetut luomet lähetetään patologin tutkittavaksi, jotta voidaan varmistua niiden hyvän- tai pahanlaatuisuudesta.

Luomenpoisto onnistuu usein jo ensimmäisen käynnin yhteydessä

Luomenpoistoon aikaa varatessa on hyvä ottaa huomioon luomien määrä ja sijainti. Plastiikkakirurgimme voi tehdä yksittäisten luomien poistoja helpoista paikoista heti ensikäynnillä 30 minuutin vastaanottoajan puitteissa. Useimmiten toimenpiteeseen on hyvä varata kaksi peräkkäistä 30 minuutin aikaa.

Tyypillisesti poistettu luomi lähetetään patologiseen tutkimukseen, jolla selvitetään luomen pahanlaatuisuus siten mahdollinen tarve jatkotoimenpiteille. Luomenpoiston yhteishinta on keskimäärin yleensä 320-530e poistettavien luomien määrästä ja mahdollisesta patologisesta tutkimuksesta riippuen.

Yksittäisen luomen poisto onnistuu usein lyhyen 30 minuutin vastaanoton yhteydessä, mutta useamman luomen poistoon on hyvä varata pidempi aika. Jos luomi on hankalassa paikassa tai luomet sijaitsevat eri puolella kehoa, kannattaa myös varautua pidempään vastaanotto aikaan tai erillisiin toimenpidekäynteihin. Jos olet epävarma tai et löydä sinulle sopivaa aikaa, voit varata ajan soittamalla 050-5903071,  autamme ajan varauksessa.

Varaa aika luomen poistoon

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram