Microblading

Microblading kulmien pigmentointi

Microblading on manuaalinen tekniikka jossa käytetäään nanoneuloista koostuvaa terää, jolla viedään ihoon pigmenttiä naarmujen avulla. Tekniikka on huomattavasti lyhytkestoisempi kuin kestopigmentointi.

Tämän vuoksi konsultoimme aina paikanpäällä yksilöllisesti mitä tekniikkaa suosittelemme asiakkaalle.
Kulmien kestopigmentointi paranee ”pinnallisesti” noin 5-7 päivässä, mutta kokonaisuudessaan kulmat paranevat 4 viikkoa.
Vahvistuskäynti on noin 2kk kuluttua ensimmäisestä käsittelystä, joka varataan ensimmäisen käsittelyn yhteydessä.

Hyvä tietää

Kestopigmentoinnin jälkihoito-ohjeet

Olipa kyse sitten eyeliner-kestopigmentoinnista, microblading-kulmista tai huulten kestopigmentoinnista, on hoito-ohjeet hyvin samanlaiset. Anna käsitellyn alueen olla ja parantua rauhassa, niin lopputulos on taatusti kauniimpi.
  • Parantuminen vie yleensä viikosta kahteen tai jopa neljään viikkoon. Prosessin aikana kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan ihosta, ihon pintakerros alkaa parantua ja asetettu pigmentti vähenee kuoriutuvan ihon mukana.
  • sittele pigmentoitua aluetta hellästi, äläkä irrota kuollutta ihoa itse. Käsiteltyyn alueeseen ei saa koskea ensimmäisen päivän aikana, ja niiden kastelua tulee välttää ensimmäinen vuorokausi.
  • Vältä solariumia ja intensiivisiä ihovoiteita sekä aurinkoa kahden viikon ajan toimenpiteestä, muista suojata pigmentointi aurinkosuojavoiteella (SPF 50) myös jatkossa.
  • Vältä intensiivistä hikoilua ja uintia viikon ajan toimenpiteestä.
  • Ole varovainen lääketieteellisten toimenpiteiden kanssa käsitellyllä alueella.

Pigmentointien jälkihoidolla on huomattava merkitys pigmentin pysyvyydessä iholla. Solarium, auringonotto tai saunominen muutaman päivän jälkeen pigmentoinnin teosta voi aiheuttaa sen ettei jäljelle jää kuin haalea muisto uusista kulmakarvoista, huulista tai eyelinerista.

Uudet pigmentoinnit vaativat lähes aina vahvistuskerran. Ilman vahvistusta pysyvyys on pääsääntöisesti heikompi, ja tarkoituksena on aina vähintään tasoittaa pigmentointeja ja hienosäätää niitä.

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram