Tience

Tience

Tience® on suomalainen ihonalaiskudoksesta valmistettu innovaatio, joka auttaa ihoa uusiutumaan tehostamalla ihon luonnollista toimintaa. Tience®-hoito sopii kaikille, jotka kärsivät ihon ikääntymisen merkeistä tai muista ei-toivotuista ihovaurioista.
Tience® ei ole täyteaine, vaan se on tuote tukemaan ihon uusiutumista, se käynnistää ihon omat korjausprosessit, jolloin ihon oma toiminta tehostuu ja sen ulkonäkö paranee. Hoidon tuloksena on terve, toimiva ja kaunis iho.

Tience® on ensimmäinen innovaatio, joka pystyy hyödyntämään ihmisen ihonalaisen rasvakudoksen erinomaisen uudistavan ja korjaavan potentiaalin käyttövalmiiksi tuotteeksi. Tience sisältää satoja erilaisia komponentteja, kuten proteiineja, peptidejä, lipidejä ja antioksidantteja, jotka toimivat ihon rakennuspalasina, suojaavat ihoa sekä lisäävät ihon solujen toiminnallisuutta. Tience parantaa tutkitusti ihon kuntoa, rakennetta ja elastisuutta sekä tekee ihosta sileämmän.

Tience® pistetään hoidettavalle alueelle pieninä pistoksina. Koska Tience vaikuttaa ihon omaan toimintaan, on hoidon vaikutus pitkäaikainen ja etenee vaiheittain. Tiencen turvallisuus on tutkittu laajasti eikä ärsytysreaktioita tai merkittäviä haittavaikutuksia ole raportoitu. Tience on täysin soluton, steriili ja allogeeninen kudostuote.

Tience®-hoidon vaikutukset ihossa

  • Aktivoi ihon pinnassa olevia keratinosyyttejä, mikä nopeuttaa ihon pintakerroksen uusiutumista ja tekee ihosta sileämmän.
  • Ylläpitää ihon kosteustasapainoa Tiencen sisältämien lipidien ansioista.
  • Kykenee tehostamaan ihon oman hyaluronihapon, kollageenin ja elastaanin tuotantoa.
  • Aktivoi ihon mikroverisuonitusta, jolloin ravinteiden ja hapen kierto ihoon lisääntyy ja ihon luontainen toiminta tehostuu.
  • Parantaa pitkällä aikavälillä kokonaisuudessaan ihon toiminnallisuutta.

Tience®-hoito voidaan myös toteuttaa yhdistelmähoitona esimerkiksi mikroneulauksen tai laseroinnin yhteydessä. Tällöin Tience-tuotetta annostellaan paikallisesti hoidetulle alueelle. Tience-hoito suunnitellaan aina yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Löydät lisää tietoa Tience-nettisivuilta

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram