Ihonhoitosarjamme

AlumierMD

AlumierMD on korkeatasoinen medikaalinen ihonhoitosarja esteettisille klinikoille.

Kehitämme ammattitason tuotteita, joilla saadaan tuloksia tehokkaasti innovatiivisten, kliinisesti validoitujen koostumusten avulla. Käytämme tunnettuja ja luotettuja ainesosia optimaalisina pitoisuuksina sekä innovatiivisia täydentäviä ainesosia, joiden on kliinisesti todistettu parantavan tuloksia.

Tuotteemme eivät sisällä keinotekoisia väriaineita tai hajusteita, parabeeneja, sulfaatteja, ftalaatteja, polyeteeniglykoleja tai fenoksietanolia.

Tuotteet myydään aina ammattilaisen kautta.

SkinBetter Science

Tutkittua teknologiaa javuosikymmenten tinkimätöntä tutkimustyötä kehittääksemme tarkoituksenmukaisia ja palkittuja tuotteita. Skinbetter -tuotteiden tieteellinen lähestymistapa edustaa vallankumouksellista muutosta ihonhoidon markkinoilla, mikä määrittää uuden standardin ammattimaiselle ihonhoidolle.

Parhaita ihonhoidon raaka- aineita – kuten retinoideja ja alfa-hydroksihappoja!

Skinbetter on yhdysvaltalainen medikaalinen kosmetiikkasarja, mitä myydään ainoastaan ihoklinikoilla suoraan ammattilaiselta asiakkaille. Skinbetter on korkealaatuinen ihonhoitosarja juuri sinun ihosi tarpeisiin!

"Skinbetter- tuotteet ovat tieteellisesti edistyksellisiä, ne tarjoavat mutkattoman lähestymistavan ihonhoitoon. Yksi tuote voi antaa ällistyttäviä tuloksia; kaksi tai kolme Skinbetter tuotetta voi muuttaa sen, mitä ajattelet ihostasi. Joka tapauksessa Skinbetter Science- tuotteet varmistavat, että aidot tulokset ovat mahdollisia päivittäisessä elämässä."

Tämä tuotesarja on vain terveydenhuoltoalan ammattilaisten käyttöön ja sitä ei myydä nettikaupoissa.

Colorescience

Colorescience tuotteet ovat mineraalipohjaisia, korkean SPF suojan omaavia meikkituotteita. Sarjalta löytyy mm. suosittu ja lehdissä ylistetty hienojakoinen puuteri, miä voit helposti lisätä meikin päälle päivän mittaan ja samalla saat SPF30 aurinkosuojan ihollesi!

Ihonhoidon konsultaatio

Valikoimissamme on esteettisiä hoitoja tukevat ihonhoitotuotteet, joilla ylläpidät tuloksia sekä hoidat ihoa tehokkaasti. Laadukkailla tuotteilla ihoa hoidettaessa kotona ihosi pysyy terveenä ja ennaltaehkäiset ihon ennenaikaista vanhenemista.

Voit varata meille ihokonsultaation koskien ihonhoitotuotteita. Kerromme mielellään lisää kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja autamme sinua löytämään sopivimmat kotihoitotuotteet. Ihollesi sopivilla päivittäisillä hoitotuotteilla ylläpidät ihosi terveyttä, täydennät ihonhoito rutiinejasi sekä ylläpidät ja tuet klinikalla tehtävien hoitojen tuloksia!

Kaikki lähtee kotihoidosta, sillä se on noin 90% ihonhoidostasi ja loput klinikalla tehtävää. Arvatakin saattaa, että mikäli kotihoito ei ole kunnossa, ei klinikkahoidoissa päästä maksimaaliseen tulokseen!

Maksuton konsultaatio

Katso kuvia

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram