Huulten pigmentointi

Huulten kestopigmentointi

Huulien kestopigmentoinnissa väritetään ihoon pigmentointikoneella pigmentointi väriä jonka avulla voimme tasoittaa epäsymmetriaa, muuttaa huulten väriä halutulla tavalla kylmemmäksi tai lämpimämmäksi.
Väri häivytetään rajojen sisäpuolelle, mikä takaa upeat huulet myös ilman huulipunaa.
Huulien kestopigmentointi on hyvä valinta silloin, jos saat omat huulille rajaamalla mieleisen muodon ja mallin, mutta jos kaipaat lisää rakennetta, täyteläisyyttä tai kosteutusta huulille suosittelemme siinätapauksessa täyteainehoitoa.

Huulten paranemien tapahtuu noin 3-7 päivässä, jonka aikana huulien väri ensin tummenee ja sitten vaalenee jopa 60%. Huulia suositellaan rasvaamaan niin paljon kuin vain mahdollista, jotta ne eivät pääse kuivumaan. Käsittely saattaa laukaista huuliherpeksen, mikäli siihen on taipuvainen joten tässä tapauksessa estolääkitys ennen pigmentointia voi olla hyödyllinen.

Vahvistuskäynti on 1-2 kuukauden kuluttua ensimmäisestä käsittelystä, joka varataan ensimmäisen käsittelyn yhteydessä.
Huulten kestopigmentoinnissa käytämme puudutetta, mikä helpottaa tuntemusta käsittelyn aikana.

Hyvä tietää

Kestopigmentoinnin jälkihoito-ohjeet

Olipa kyse sitten eyeliner-kestopigmentoinnista, microblading-kulmista tai huulten kestopigmentoinnista, on hoito-ohjeet hyvin samanlaiset. Anna käsitellyn alueen olla ja parantua rauhassa, niin lopputulos on taatusti kauniimpi.
  • Parantuminen vie yleensä viikosta kahteen tai jopa neljään viikkoon. Prosessin aikana kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan ihosta, ihon pintakerros alkaa parantua ja asetettu pigmentti vähenee kuoriutuvan ihon mukana.
  • sittele pigmentoitua aluetta hellästi, äläkä irrota kuollutta ihoa itse. Käsiteltyyn alueeseen ei saa koskea ensimmäisen päivän aikana, ja niiden kastelua tulee välttää ensimmäinen vuorokausi.
  • Vältä solariumia ja intensiivisiä ihovoiteita sekä aurinkoa kahden viikon ajan toimenpiteestä, muista suojata pigmentointi aurinkosuojavoiteella (SPF 50) myös jatkossa.
  • Vältä intensiivistä hikoilua ja uintia viikon ajan toimenpiteestä.
  • Ole varovainen lääketieteellisten toimenpiteiden kanssa käsitellyllä alueella.

Pigmentointien jälkihoidolla on huomattava merkitys pigmentin pysyvyydessä iholla. Solarium, auringonotto tai saunominen muutaman päivän jälkeen pigmentoinnin teosta voi aiheuttaa sen ettei jäljelle jää kuin haalea muisto uusista kulmakarvoista, huulista tai eyelinerista.

Uudet pigmentoinnit vaativat lähes aina vahvistuskerran. Ilman vahvistusta pysyvyys on pääsääntöisesti heikompi, ja tarkoituksena on aina vähintään tasoittaa pigmentointeja ja hienosäätää niitä.

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram