Arpien hoito

Arpien hoito Hollywood Spectra laserilla

Arvet ovat yksi yleisimmistä ihon tekstuuriin vaikuttavista ongelmista. Arven muodostuminen on osa ihon normaalia paranemisprosessia mutta ovat usein myöhemmin ikävä esteettinen haitta. Niiden poistaminen tai häivyttäminen on mahdollista, mutta prosessi vaatii usein tehokkaita hoitoja, aikaa ja kärsivällisyyttä. Arven  on voinut muodostaa iholle trauma, kuten sairaus, tapaturma, ihon venyminen (raskaus, painonnousu) tai leikkaus. Tällöin dermiksen eli verinahan rakenne on häiriintynyt. Arpien muodostumiseen vaikuttavat mm.  ihon kunto, perintötekijät, ikä, arven sijainti, koko ja syvyys. 

Hollywood Spectra -laserilla pystymme poistamaan ja häivyttämään ihon häiritseviä arpia niin kasvoilta kuin vartaloltakin. Edistynyt laserteknologia tekee arpihoidoista tarkkoja ja turvallisia toteuttaa, eikä hoito vaadi pitkää palautumisaikaa. Fraktionaalinen laser lisää kollageenin muodostusta dermiksessä, jolloin saadaan aikaan rakenteellinen muutos ihossa. Laserin teho stimuloi kollageenisynteesiä, joka auttaa tekemään ihosta täyteläisemmän, kiinteämmän ja tasaisemman ja näin ollen arpi alkaa paranemaan pohjalta ihon pintaanpäin.

Hollywood Spectra -laserilla voimme hoitaa:

  • Aknearvet
  • Leikkausarvet
  • Raskaus- ja venytysarvet
  • Tapaturman seurauksena muodostuneet arvet
  • Tatuoinnissa muodostunut arpi

Arpien hoitoon suosittelemme keskimäärin 3-6 hoitokertaa. Teemme yksilöllisen hoitosuunnitelman aina erillisessä konsultaatiossa tai ensimmäisellä hoitokerralla.
Skinovalla arpien hoitoja laserilla tekee sairaanhoitajat ja lääkäri

Ajanvaraukseen tästä

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram