Injektiohoidot

Mitä ovat injektiohoidot?

Injektiohoidot kuten botuliinihoidot ja täyteainehoidot ovat ikääntymisen merkkien häivyttämiseen ja kasvojen virkistämiseen. Näitä hoitoja tavallisemmin aloitetaan ottamaan jo ensimmäisten häiritsevien ikääntymismerkkien ilmaantuessa.

Botuliinihoidolla voidaan rentouttaa ihon alla olevaa aktiivista lihasta (esimerkiksi otsa, kulmakarvojen väli ja silmäkulmat), mikä vähentää hoidettavan alueen lihaksen päällä olevan ihon rypistymistä. Botuliinihoito on erittäin tehokas jo olemassa olevien juonteiden siloittamiseen ja ehkäisten samalla myös uusien ryppyjen muodostumista. Lopputuloksena saadaan freesimpi, virkeämpi ja nuorekkaampi kaunis ilme ilman kasvonpiirteiden muuttumista.

Täyteainehoidot ovat helppo ja turvallinen hoito näihin iän tuomiin, ei toivottuihin muutoksiin. Täyteainehoidot kosteuttavat ihoa, palauttavat menetettyä volyymia sekä häivyttävät ikääntymisen merkkejä tehokkaasti mutta turvallisesti. Hoidoilla voidaan mm. häivyttää juonteita ja ryppyjä, täyteläistää huulia, sekä korostaa kasvonpiirteitä kuten poskia ja leukalinjaa.

Täyteainehoidot

Tutustu lisää

Botuliinihoidot

Tutustu lisää

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


Asiakkaidemme palautetta meistä

chevron-downchevron-leftchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram