Radiesse

Radiesse - monipuolinen täyteaine

Terve nuori iho sisältää paljon kollageenia, joka tekee ihon täyteläiseksi, joustavaksi ja vahvaksi. Ikääntymisen myötä kehon oma kollageenin tuotanto vähitellen hiipuu ja “nukahtaa”, minkä seurauksena muodostuu ryppyjä ja juonteita, iho veltostuu ja kasvot menettävät nuorekkuutta.

Mikä on Radiesse?

Radiesse® on injektoitava täyteaine, joka lisää väliaikaisesti volyymia kasvoille silottaen ryppyjä ja juonteita sekä kohottaen ja kiinteyttäen ihoa välittömästi.

Radiessen® sisältämät kalsiummikropartikkelit ja geeli kohottavat piirteitä välittömästi. Lisäksi Radiesse muodostaa ihon alle ainutlaatuisen tukirakenteen, joka edistää elimistön omaa kollageenin muodostusta. Prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan, joten hoidon vaikutukset säilyvät pitkään.

Välittömän kohottamisen lisäksi Radiessen laadukkaat raaka-aineet stimuloivat ihon omaa kollageenin tuotantoa. Tämän ansiosta iho on jälleen kiinteä ja joustava.

Verrattuna täyteaineeseen tai muihin kollageenistimulaattoreihin, Radiesse on täyteaine sekä kollageenistimulaattori. Tämä tarkoittaa, että saat välittömän korjauksen sekä pitkäaikaisia ​​etuja ihon kimmoisuuteen.

Radiesse laimennetaan yleensä, kun sitä käytetään kollageenistimulaatioon, ja se tehdään välittömästi ennen toimenpidettä.

​Miten toimii?

Hoitoa seuraavien viikkojen aikana Radiessen mikropartikkelit stimuloivat uuden kollageenin muodostumista. Tuloksena pehmeän luonnollinen ilme kasvoille. Vastamuodostunut kollageeni ympäröi mikropartikkelit, jotka lopulta hajoavat kehon normaalin aineenvaihdunnan myötä. Uuden kollageenin vaikutukset kestävät monilla asiakkailla jopa vuoden- puolitoista, mutta tulokset ovat aina yksilöllisiä, ja niihin vaikuttavat potilaan ikä, elämäntavat, aineenvaihdunta ja tietenkin hoidettava alue.

Hoidon jälkeen?

Välittömästi tehdyn hoidon jälkeen hoidettavalla alueella voi esiintyä punoitusta, mustelmia tai turvotusta. Nämä merkit häviävät yleensä lyhyessä ajassa ja ovat yleensä lieviä.
Hoidettavalla alueella saattaa esiintyä myös arkuutta muutamien päivien ajan hoidosta ja tämä on aivan normaalia.

Emme tee hoitoa raskaana oleville, imettäville, iholle jossa on aktiivinen tulehdus tai Roacuttan kuurista on alle 6kk. Jos sinulla on myös joku muu lääkekuuri menossa, kerrotahan sen hoitajalle. Myös jos sinulla on herpes taipumus, keskustele konsultaatiossa asiasta sinua hoitavan hoitajan tai lääkärin kanssa.

Sairaanhoitajan konsultaatio on välttämätön ennen hoitoa, jossa varmistetaan hoidon sopivuus sinulle.

RADIESSE® – STIMULOI KOLLAGEENIN MUODOSTUSTA

Välittömän kohottamisen lisäksi Radiessen laadukkaat raaka-aineet stimuloivat ihon omaa kollageenin tuotantoa. Tämän ansiosta iho on jälleen kiinteä ja joustava. Luonnollinen kauneutesi pääsee valloilleen!

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram