Hollywood peel

Hollywood peel laserkuorinta

Mikä on Hollywood Peel?

Hollywood Laser Peel on ollut maailmalla jo vuosien ajan suosittu hoito Hollywood-julkisuuden henkilöiden, kuten Angelina Jolien, Jennifer Anistonin ja Kim Kardashianin keskuudessa.
Hollywood Laser Peel kuorii ja uudistaa ihoa, jonka seurauksena pienet rypyt ja pigmenttimuutokset haalenevat, ihohuokoset pienentyvät ja akne rauhoittuu. Hollywood peeliä voidaan kutsua myös tuhkimohoidoksi, sillä se tekee iholle välittömän hehkun!
Toimenpide on nopea ja täysin kivuton.

Ennen hoidon aloittamista iholle levitetään hiililiuos. Hiililiuoksen partikkelit hakeutuvat kaikkiin ihon epätasaisuuksiin, ihohuokosiin ja arpiin. Hiilinaamion annetaan kuivua ja sen jälkeen ihoa käsitellään laser laitteella.

Kenelle Hollywood Laser Peel – Hoito sopii?

Hollywood Peel -käsittely voidaan suorittaa turvallisesti kaikille ihotyypeille ja sen vaikutus on parhaimmillaan ihossa, joka on terve, jossa on vain lieviä ikääntymismuutoksia ja lievää tulehduksellista muutosta kuten aknea.  Jos nämä ihon muutokset ovat merkittäviä, voi olla parempi vaihtoehto aloittaa jollakin toisella laserhoidolla.

Parhaimmat tulokset saavutetaan keskimäärin viiden kerran sarjahoitona, jotka voidaan tehdä 2-3 viikon välein. Sen jälkeen hoito voidaan toistaa niin usein kuin halutaan, jolloin säilytetään ihon terveellinen hehku. Hoito soveltuu esimerkiksi säännöllisesti ihon puhdistushoidon sijasta tehtäväksi tai jos haluat ihollesi säännöllistä hemmottelua kuitenkin tehoa unohtamatta! Hoidon avulla ihosi näyttää parhaimmalta ihan jokapäiväisessä elämässä. Hoito sopii loistavasti ihon ulkonäön parantamiseen myös silloin kun haluat valmistautua tärkeään tapahtumaan tai juhlatilaisuuteen. Hoitoa voidaankin kutsua “ennen punaista mattoa” hoidoksi.

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram