Sokerointi karvanpoisto

Sokerointi karvanpoisto

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saamme ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollutta ihosolukkoa. Hoidon tuloksena on terve, karvaton ja silkinpehmeä iho!
Kasvojen sokerointi on myös pikakasvohoito esimerkiksi ennen juhlia!

 

Sokeroinnilla voidaan poistaa häiritseviä ihokarvoja ihotyypistä tai iästä huolimatta. Sokeri on ihoystävällinen ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja myös intiimialueilta. Sokeri on 100% luonnontuote, eikä sisällä yleisesti allergisoivia aineita.

Säännöllisellä sokeroinnilla saadaan tehokkaasti vähennettyä ja heikennettyä karvan kasvua. Suosittelemme säännöllistä sokerointi väliä riippuen kasvusta, noin 3-6vk. Palveluistamme löytyy säännöllisesti (max 4vk.) brasilialaisessa sokeroinnissa käyville oma palvelu ”Naisten brasiliaisen sokeronti huolto”, jonka voit varata silloin, kun olet käynyt meillä jo aiemmin sokeroinnissa.

Häiritsevät ihokarvat ovat luonnollinen asia, eikä karvanpoistoja tarvitse jännittää. Meillä tehdään sokerointia pitkällä kokemuksella, luotettavasti. Intiimialueen sokerointeja teemme vain naisille.

Ennen sokerointia on hyvä huomioida seuraavat asiat:

  • Jos olet ajellut karvoja ennen sokerointia, kasvata karvoja noin 1-3vk.  Parhaimman tuloksen saavuttamisen kannalta karvan tulisi olla noin 2mm-1cm pituinen. Brasilialaiseen sokerointiin tultaessa suosittelemme leikkaamaan karvat saksilla, mikäli karva on yli 3cm.
  • Älä käytä iho-öljyjä tai kosteusvoidetta sokerointipäivänä.
  • Brasilialaiseen tai bikinisokerointiin voit tulla myös kuukautisten aikana, kun käytät tamponia. Ennen intiimialueen hoitoon tulemista voit halutessasi käydä peseytymässä wc-tiloissamme.

Sokeroinnin jälkeen:

  • Vältä saunaa ja hikoilua 12h.
  • Mikäli sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12h.
  • Mikäli sinulta on poistettu kasvoista ihokarvoja, vältä tukkivia meikkituotteita 12h.
  • Muista suojata ihoa auringolta seuraavana päivänä.
  • Muista kostetuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät sisään kasvaneet karvat.

 

 

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram