Volite syväkosteutus

JUVÉDERM – VOLITE

JUVÉDERM – VOLITEJUVÉDERM VOLITE on laadukas hyaluronihappovalmiste, joka syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti, tehden siitä pehmeän, heleän ja raikkaan.

Hoito parantaa ihon rakennetta ja sävyä sekä saa ihosi näyttämään elinvoimaiselta. JUVÉDERM VOLITELLA saadaan halutessa aikaan kevyt täyteläistävä vaikutus mikä ehkäisee tehokkaasti ihon veltostumista. Voliten etu muihin markkinoiden tuotteisiin verrattuna on se, että pitkäkestoinen hoitotulos saavutetaan vain yhdellä hoitokerralla jopa 9 kk ajaksi.

JUVÉDERM VOLITE sisältää puuduteaineen lidokaiini, eli se on kehitetty mahdollisimman kivuttomaksi. Käytämme kuitenkin lisäksi puudutevoiteen. Hoito tehdään monipistoshoitona.

Hyaluronihappo syväkosteuttaa ihoa sisältäpäin

Syväkosteutushoito on kuin tehokas ihon sisäinen kosteusvoide, jota ei tarvitse lisätä jatkuvasti vaan jopa yhdellä hoitokerralla saat ihon loistamaan ja tunnet ihosi kosteutetuksi. Hoito sopii kaikille, sillä jokainen ihotyyppi tarvitsee kosteutusta. Hoidon jälkeen ihosta tulee heleämpi, pehmeämpi ja joustavampi. Et välttämättä tarvitse enää niin runsaasti kosteutusta ihollesi hoidon jälkeen kuin ennen. Täyteainehoitojen tapaan syväkosteutushoidossa käytetään hyaluronihappoa, mutta aineella ei ole täyteläistävää vaikutusta eli se ei muuta kasvojen piirteitä tai mittasuhteita.

Hoidon jälkeen iho näyttää levänneeltä, raikkaalta ja aiempaa nuoremmalta. Lopputuloksesta pääset nauttimaan heti muutaman päivän päästä hoidosta ja se kestää jopa 9 kk. Hoito toteutetaan monipistoshoitona.

Hyvä tietää

Kotihoito-ohjeet hoidon jälkeen

  • Saunomista sekä hikiliikuntaa tulisi välttää 24 tuntia
  • Vältä kasvojen pesua ja turhaa koskettelua 4-5 tuntia
  • Meikkiä tulisi välttää 12 tuntia

Palautuminen hoidosta 1-2 vrk. Mustelmat ja lievä turvotus mahdollisia

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram