Cellbooster mesoterapia

Cellbooster

Uuden aikakauden injektoitavat boosterit! Cellbooster on Sveitsissä kehitetty ensimmäinen CE-merkitty stabiili yhdiste ilman kemiallisia sidosaineita. Cellbooster hyödyntää patentoitua chac -teknologiaa ja tarjoaa pitkäaikaisia tuloksia tehokkaan raaka-aineiden imeytymisen ja hitaan vapautumisen vuoksi. Cellbooster tuotelinjaan sisältyy Lift, Glow, Hair ja Shape.

Mikä Cellbooster hoito on?

Kaikki Cellbooster- hoitoliuokset ovat erittäin tutkittuja ja ovat saaneet lääkinnällisen laitteen merkinnän eli ovat ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Valittu Cellbooster liuos injektoidaan halutulle alueelle ruiskua ja aivan ohutta neulaa käyttäen. Kyseessä on siis injektiohoito. 

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Cellbooster tuotelinjaan sisältyy 4 hoitoliuosta, joista jokainen on tarkoitettu eri ongelmakohtien hoitamiseen. Pantetoidun teknologiansa ansiosta Cellbooster hoitojen tulokset ovat pitkäaikaisia. Tutustu tarkemmin Lift, Glow, Hair & Shape hoitoliuoksiin sivun alareunassa!

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on hoidettavalla alueella avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, aktiivinen akne, – rosacea tai – herpes, syylä, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi. Jos sinulla on kysyttävää hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle, voit olla yhteydessä meihin!

Palautumisaika

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa. Mesoterapia hoidoissa kuitenkin aina syytä varautua ihon kevyeen punoitukseen. Kevyt turvotus ja mustelmat ovat aina mahdollisia. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin lähes välittömästi hoidon jälkeen.

Tulosten ylläpito

Optimaalisimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset saadaan mesoterapiassa sarjahoidolla. Sarjahoidon määrä suunnitellaan tarkemmin aina ihosi tarpeiden mukaan maksuttomassa sairaanhoitajan konsultaatiossa (keskimäärin n. 3krt kahden viikon välein). Vahvistavia hoitoja mesoterapiassa suosittelemme sarjahoidon jälkeen tekemään keskimäärin 1 hoito/2kk välein.

Muistathan huolehtia ihostasi myös kotihoitotuotteilla. Kotihoito parantaa entisestään hoidon tuloksia ja myös ylläpitää niitä. Meillä on kaksi medikaalisen tason ihonhoitosarjaa jotka tukevat hoitojen tuloksia kotona.

Cellbooster Lift

Cellbooster LIFT on yksi neljästä Cellbooster hoitoliuoksesta. Cellbooster on Sveitsissä kehitetty ensimmäinen CE-merkitty stabiili yhdiste ilman kemiallisia sidosaineita. Cellbooster hyödyntää patentoitua chac -teknologiaa ja tarjoaa pitkäaikaisia tuloksia tehokkaan raaka-aineiden imeytymisen ja hitaan vapautumisen vuoksi. 

Mikä hoito on?

Suisselle Cellbooster Lift on erittäin tehokas, ravitseva ja tuloksellinen ikääntyneen ihon mesoterapia hoito. Hoito stimuloi kollageenintuotantoa, parantaa mikroverenkiertoa ja solujen ravintoa. Hoidossa käytettävä hoitoliuos sisältää hyaluronihappoa, aminohappoja ja vitamiineja, jotka vähentävät ikääntymismuutoksia, ehkäisevät oksidatiivista stressiä ja tarjoaa iholle erittäin tehokasta kosteutta.

Millaisia tuloksia hoidolla voidaan saada aikaan?

Tämä hoito on suunniteltu ravitsemaan, kosteuttamaan ja syväkosteuttamaan sekä vähentämään hyperpigmentaatiota ja taistelemaan oksidatiivista stressiä vastaan. Tuloksena välittömästi kirkkaampi, hehkuvampi, kosteutetumpi iho.

Mesoterapian hoitotulokset perustuvat aina sarjahoitoon. Suosittelemme Cellbooster Glow-hoitoa kolmen 3 kerran sarjahoitona optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Sarjahoidon hoitokertojen väliksi suosittelemme n. kaksi viikkoa. 

Minkälaisiin ongelmiin hoito on tarkoitettu?

-Ikääntynyt iho: kudoksen kiinteyden ja piirteiden menetys
– Kuiva iho
– Ihon löysyys, ikääntymismuutoksien vuoksi
– Ihon sävyn ja mikroverenkierron menetys
– Couperosa, atrofiset arvet, aknen jälkitila
– Juonteet ja rypyt

Hoitoalueita, joita voimme hoitaa:
Kasvot, kaula, decolte, kämmenselät, käsivarret, vartalo

Cellbooster Shape

Cellbooster SHAPE on yksi neljästä Cellbooster hoitoliuoksesta. Cellbooster on Sveitsissä kehitetty ensimmäinen CE-merkitty stabiili yhdiste ilman kemiallisia sidosaineita. Cellbooster hyödyntää patentoitua chac -teknologiaa ja tarjoaa pitkäaikaisia tuloksia tehokkaan raaka-aineiden imeytymisen ja hitaan vapautumisen vuoksi. 

Mikä hoito on?

Kärsitkö paikallisen rasvan kertymisestä ei- toivotulle alueelle? Onko sinulla selluliittia tai kaksoisleuka ja haluaisit parantaa hoitoalueiden ihon rakennetta?

Hoitoliuos on erittäin tutkittu ja on saanut lääkinnällisen laitteen merkinnän eli on ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Cellbooster Shape mesoterapia hoidossa vaikuttaa kolme tehokasta vaikuttavaa ainesosaa hyaluronihappo, L-karnitiini ja natriumaskorbyylifosfaatti (C).

L-karnitiini vähentää paikallisen rasvan kertymistä, nesteen kertymistä ja hoitoalueen turvotusta. Normalisoi metabolista prosessia ja stabiloi alueen nestetasapainoa.

Natriumaskorbyylifosfaatti (C) polttaa hoitoalueelta rasvaa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että henkilöt, joilla on riittävästi c-vitamiinia erittävät 30% enemmän rasvaa liikunnan yhteydessä.

Millaisia tuloksia hoidolla voidaan saada aikaan?

Hoidon avulla paikallinen rasva ja kaksoisleuka vähentyy. Lisäksi hoitoalueen nesteen kertyminen pienenee, kudos napakoituu ja kiinteytyy. Hoidon avulla hoitoalueelle saadaan aikaan lymfaattinen vaikutus (poistaa hoitoalueelta nestettä).

Mesoterapian hoitotulokset perustuvat aina sarjahoitoon. Suosittelemme Cellbooster Shape hoitoa vähintään kolmen 3 kerran sarjahoitona optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Sarjahoidon hoitokertojen välillä suosittelemme n. kaksi viikkoa. Riippuen lähtötilanteesta, tulosten saavuttaminen voi vaatia ylläpitäviä hoitoja noin. 1x/kk.

Minkälaisiin ongelmiin Cellbooster Shape on tarkoitettu?

– Paikallisen rasvan kertyminen
– Selluliitti
– Turvotus (edema)
– Kaksoisleuka
– Silmäpussit (silmänalus rasva)

Hoitoalueita, joita voimme hoitaa:
Kasvot, kaula, decolte, kämmenselät, käsivarret, vartalo

Cellbooster Hair

Cellbooster HAIR on yksi neljästä Cellbooster hoitoliuoksesta. Cellbooster on Sveitsissä kehitetty ensimmäinen CE-merkitty stabiili yhdiste ilman kemiallisia sidosaineita. Cellbooster hyödyntää patentoitua chac -teknologiaa ja tarjoaa pitkäaikaisia tuloksia tehokkaan raaka-aineiden imeytymisen ja hitaan vapautumisen vuoksi.

Mikä hoito on?

Kärsitkö hiustenlähdöstä, hiuspohjan ongelmista, ohentuneista hiuksista tai pakeneeko hiusrajasi? Tämä hiuspohjan mesoterapia hoito on suunniteltu vahvistamaan karvatuppeja, lisäämään hiusten kasvua ja parantamaan päänahan mikroverenkiertoa. Hoito palauttaa ja vahvistaa päänahan ihon rakennetta ja uudistaa hiuskuituja. Suisselle Cellbooster Hair mesoterapia hoitoliuoksen vaikuttavina aineina on aminohappoja (arginiini, kysteiini, glutamiini, glysiini, lysiini), vitamiineja (niasiini, pantoteenihappo B5, pyridoksiini B6, biotiini B7, syanokobalamiini, rutiini), hyaluronihappoa 18mg, sinkkikarbonaattia, kupariglugonaattia.

Kaikki Cellbooster- hoitoliuokset ovat erittäin tutkittuja ja ovat saaneet lääkinnällisen laitteen merkinnän eli ovat ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Millaisia tuloksia hoidolla voidaan saada aikaan?

Hoito ravitsee ja parantaa hiuspohjaa sekä vahvistaa karvatuppeja, ehkäisee hiustenlähtöä, auttaa hiusten vahvistamisessa sekä lisää hiusten kasvun kiihtyvyyttä. Hoito ehkäisee myös ennenaikaista harmaantumista. Mesoterapian hoitotulokset perustuvat aina sarjahoitoon. Suosittelemme Cellbooster Hair-hoitoa kuuden 6 kerran sarjahoitona optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Sarjahoidon hoitokertojen välillä suosittelemme n. kaksi viikkoa.

Minkälaisiin ongelmiin hoito on tarkoitettu?

Hiustenlähtö (ilman arpeumaa)
– Pälvikalju (alopecia areata)
– Vaurioitunut hiustentyvi (hauraus, kaksihaaraiset, eloton hius)
– Androgenetic alopecia
– Ennenaikainen harmaantuminen
– Psoriasis, hiuspohjan ihottuma

Cellbooster Glow

Cellbooster GLOW on yksi neljästä Cellbooster hoitoliuoksesta. Cellbooster on Sveitsissä kehitetty ensimmäinen CE-merkitty stabiili yhdiste ilman kemiallisia sidosaineita. Cellbooster hyödyntää patentoitua chac -teknologiaa ja tarjoaa pitkäaikaisia tuloksia tehokkaan raaka-aineiden imeytymisen ja hitaan vapautumisen vuoksi.

Mikä hoito on? 

Suisselle Cellbooster Glow on erittäin tehokas ja tuloksellinen mesoterapia-hoito. Tämä hoito sopii erityisesti samean ihon kirkastamiseksi, kuivan ihon kosteuttamiseksi, auringon vaurioittamalle iholle ja pigmentaatiomuutoksien vähentämiseksi. Hoidossa käytetään Cellbooster Glow- hoitoliuosta, joka sisältää hyaluronihappoa, 18mg, aminohappoja ja vitamiineja. Kaikki Cellbooster- hoitoliuokset ovat erittäin tutkittuja ja ovat saaneet lääkinnällisen laitteen merkinnän eli ovat ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Millaisia tuloksia hoidolla voidaan saada aikaan?

Tämä hoito on suunniteltu ravitsemaan, kosteuttamaan ja syväkosteuttamaan sekä vähentämään hyperpigmentaatiota ja taistelemaan oksidatiivista stressiä vastaan. Tuloksena välittömästi kirkkaampi, hehkuvampi, kosteutetumpi iho. Mesoterapian hoitotulokset perustuvat aina sarjahoitoon. Suosittelemme Cellbooster Glow-hoitoa kolmen 3 kerran sarjahoitona optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Sarjahoidon hoitokertojen välillä suosittelemme n. kaksi viikkoa. 

Minkälaisiin ongelmiin hoito on tarkoitettu?

-Hyperpigmentaatio
-Nuoremmalle iholle ikääntymisen ennaltaehkäisyyn ja ensimmäisiin ikääntymismuutoksiin kasvoilla
-Kuiva iho
-Auringon vaurioittama iho ja ympäristön vaurioittamalle iholle
-Epätasainen ihonväri

 

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram