Kemiallinen kuorinta

AlumierMD kemialliset kuorinnat

AlumierMD kemiallinen kuorinta eli happohoidot on erinomainen kasvohoito mm. palauttamaan ihon kirkkautta, auttamaan akneen, pigmenttimuutoksiin ja rosaceaan lisäksi hoitamaan ikääntyvää ihoa.
Happohoitoihin voidaan lisätä iho-ongelmasta riippuen eri täsmätuotteita, joilla tehostetaan hoidon tuloksia kuten retinolia, maitohappoa, salisyylihappoa ja niasiiniamidia.

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erinomaisia erityisesti syksyyn kesän jälkeen kun iho saattaa kaivata puhdistusta ja kirkastusta. Iho saattaa tuntua tunkkaiselta ja samealta.

Parhaat hoitotulokset saadaan kun happohoitoja otetaan sarjahoitona tai yhdistetään muihin esteettisiin hoitoihin. Suosittelemme sarjahoitoa keskimäärin 2-4krt riippuen ihostasi ja toiveistasi. Tämä hoito on erinomainen ylläpitämään ihon hyvää kuntoa myös vaikka kerran kuukaudessa otettavana hoitona! Hoito voidaan toteuttaa eri asteisesti iho-ongelman tai hoidettavan asian mukaan.

Varaa AlumierMD happohoito nettiajanvarauksestamme!

Ajanvaraus

Ennen ja jälkeen tuloksia AlumierMD kuorinnalla

AlumierMD kuorinnoilla voidaan hoitaa

-Epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa
-Aknea
-Ihon värivirheitä, pigmentti
-Pintakuivuus
-Ihon karheus
-Ikääntyminen, hienot pintarypyt, ihon pinnan veltostuminen
-Ihon punoitus, ruusufinni, couperosa

NeoStrata Retinol Peel

Retinol peel on edistyksellinen kuorinta, mikä sisältää retinolia sekä Retinol Boosting Complex yhdistettä. Yhdessä nämä kuorivat ja parantavat ihon rakennetta ja sävyä.

Retinol kuorii ihon pinnan, häivyttää pintajuonteiden ja ryppyjä, auttaa hoitamaan aknea, kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ihon sävyä. Kuorinta sopii täydellisesti iholle, jossa on ikääntymisen merkkejä tai epätasainen ihon sävy. Lisäksi iholle mikä on taipuvainen akneen tai epäpuhtauksiin.

Retinolikuorinnan jälkeen ihon pinta alkaa hilseilemään ja kuoriutumaan 1-3 vrk kuluttua hoidosta. Palautumisaikaa tulisi varata 5-7 vrk. Tänä aikana ei suositella saunaa. Aurinkoa tulee ehdottomasti välttää kuorinnan jälkeen, minkä vuoksi hoito on paras toteuttaa pimeään vuodenaikaan.

Kaikki ihot hyötyvät ammattimaisesta kuorinnasta hoitolassa. Ihosi on raikas ja hehkuva!

PRX-T33 kuorinta

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia.

PRX-T33 on myös erinomainen “esihoito” muille esteettisen lääketieteen hoidoille, kuten mesoterapialle, täyteaine-pistoshoidoille, plasmahoidoille, mikroneulaukselle, jne. PRX-T33 toimii hyvin vaihtoehtoisten hoitomenetelmien kanssa tehostaen näiden menetelmien vaikutuksia ihossa verrattuna siihen, mihin tuloksiin hoidot yksistään pääsisivät.

Varaa aika kuorintahoitoon

Hyvä tietää

Kemiallisen kuorintojen sarjahoidolla saatavat tulokset:

 • Häivyttää pintajuonteita ja ryppyjä
 • Sileämpi ihon rakenne
 • Epätasaisen pigmentaation tasoittuminen
 • Säteilevä iho
 • Vahvempi ja vastustuskykyisempi iho
 • Vähemmän näkyviä ihohuokosia
 • Akne ja aknearvet vähenevät

Huomioitavaa kuorinnasta:

 • Iho saattaa tuntua kireältä ja hilseillä kuorinnan jälkeen- tämä kuuluu asiaan ja on normaalia
 • Hoitoa ei suositella raskaana olevalle ja imettävälle
 • Kerro hoitajalle mikäli sinulle on tehty muita hoitoja iholle 4 viikon sisällä
 • Kerro mikäli sinulla on käytössä ihon herkkyyteen vaikuttavia lääkkeitä tai ihonhoitotuotteita
 • Käytä aurinkosuojaa kuorinnan jälkeen

Kuorinta stimuloi ihon omaa uusiutumisprosessia, jonka seurauksena iho tasoittuu, epäpuhtaudet vähenevät, ihon kimmoisuus ja värimuutoksia tasoittuvat.

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-downchevron-leftchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram