Botuliinihoidot

Botuliinihoitojen avulla hoidetaan ikääntymisen merkkejä yläkasvoilla sekä ennaltaehkäistään ryppyjen syntymistä

Botuliinilla eli botuliinitoksiinilla tutummin myös “botox” voidaan rentouttaa ihon alla olevaa aktiivista lihasta (esimerkiksi otsa ja kulmakarvojen väli), mikä vähentää hoidettavan alueen lihaksen päällä olevan ihon rypistymistä. Botuliinihoito on erittäin tehokas jo olemassa olevien otsan tai silmäkulmien juonteiden siloittamiseen ja ehkäisten samalla myös uusien ryppyjen muodostumista. Lopputuloksena saadaan freesimpi, virkeämpi ja nuorekkaampi kaunis ilme ilman kasvonpiirteiden muuttumista. Sinun ei tarvitse pelätä hurjannäköisiä tuloksia!

Esteettisessä tarkoituksessa botuliinia käytetään esim. yläkasvojen alueen ryppyjen hoitoon, kun taas lääkinnällisissä tarkoituksissa sitä voidaan käyttää migreenin, liikapurennan ja liikahikoilun hoitoon.

 

Botuliinihoito on nopea toimenpide eikä vaadi pitkää toipumisaikaa

Hoidettaessa pieni annos botuliinia viedään ohuella neulalla halutulle alueelle lihakseen. Hoidetulla alueella voi esiintyä punoitusta ja mustelmia, mitkä paranevat muutamassa päivässä. Hoidon vaikutus alkaa näkyä yleensä noin 3-5 päivän kuluttua ja tekeytyy kahden viikon ajan.
Lopputulos kestää noin 3-6 kuukautta.

Meillä botuliinihoitoja tekevät sairaanhoitaja sekä lääkäri. Lääkärimme tarjoaa botuliinihoitoja myös liikahikoilun hoitoon sekä bruksusmin eli liikapurennan hoitoon. Ensikertalaiselle ennen hoitoon tulemista suosittelemme konsultaatiota, missä kartoitamme tilanteesi tarkemmin ja kerromme itse botuliinihoidosta sekä jälkihoidosta.

Raskaana oleville ja imettäville äideille hoitoja ei voida tehdä.

Yksityinen terveydenhuollon toimintayksikkö

Olemme saaneet ensimmäisenä kauneushoitola yrityksenä Kuopiossa hyväksynnän terveyspalveluja tuottavaksi yksiköksi Valviralta ja Aluehallintovirastolta ja tämän myötä luvan tuottaa botuliinihoitoja. Toimimme yhteistyössä vastuulääkärimme Elina Savikkomaan kanssa. Elina on tavoitettavissa klinikallamme sopimuksen mukaan.

Meillä kaikki injektiohoidot suorittavat vain terveydenhuollon ammattilaiset.

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram