Kulmien kestopigmentointi

Kulmien kestopigmentointi

Kestopigmentointi on tekniikka, jolla laitamme neulan avulla turvallisia hienojakoisia värejä ihon pintakerroksiin. Tekniikalla voidaan toteuttaa niin kulmien, silmien kuin huulienkin pigmentointeja.

Kestopigmentoinnit helpottavat arkea ja sopivat myös erinomaisesti allergikoille.

Kestopigmentoinnit pysyvät tekniikasta riippuen yksilöllisesti 6 kuukaudesta jopa 5 vuoteen, niitä on silti hyvä huoltaa säännöllisesti.

Tavoiteemme on aina saada asiakkaalle mieluisa lopputulos jonka yhdessä suunnittelemme ennen tekoa, käymme läpi kulmien muodon ja värin jolla ne tehdään. Haluamme tehdä jokaiselle asiakkaalle aina yksilöidyn lopputuloksen.

 

Mikäli sinulla on aiemmin muualla pigmentoidut kulmat, varaathan ensiksi maksuttoman konsultaation, niin voimme arvioida millainen tekniikka sopisi parhaiten. Joissakin tapauksissa paras vaihtoehto on poistattaa vanha pigmentti pois, jotta saadaan luotua uudet upeat pigmentoinnit. Tämän arvioi ammattilaisemme aina yksilöllisesti!

Varaa maksuton konsultaatio

Hyvä tietää

Kestopigmentoinnin jälkihoito-ohjeet

Olipa kyse sitten eyeliner-kestopigmentoinnista, microblading-kulmista tai huulten kestopigmentoinnista, on hoito-ohjeet hyvin samanlaiset. Anna käsitellyn alueen olla ja parantua rauhassa, niin lopputulos on taatusti kauniimpi.
  • Parantuminen vie yleensä viikosta kahteen tai jopa neljään viikkoon. Prosessin aikana kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan ihosta, ihon pintakerros alkaa parantua ja asetettu pigmentti vähenee kuoriutuvan ihon mukana.
  • sittele pigmentoitua aluetta hellästi, äläkä irrota kuollutta ihoa itse. Käsiteltyyn alueeseen ei saa koskea ensimmäisen päivän aikana, ja niiden kastelua tulee välttää ensimmäinen vuorokausi.
  • Vältä solariumia ja intensiivisiä ihovoiteita sekä aurinkoa kahden viikon ajan toimenpiteestä, muista suojata pigmentointi aurinkosuojavoiteella (SPF 50) myös jatkossa.
  • Vältä intensiivistä hikoilua ja uintia viikon ajan toimenpiteestä.
  • Ole varovainen lääketieteellisten toimenpiteiden kanssa käsitellyllä alueella.

Pigmentointien jälkihoidolla on huomattava merkitys pigmentin pysyvyydessä iholla. Solarium, auringonotto tai saunominen muutaman päivän jälkeen pigmentoinnin teosta voi aiheuttaa sen ettei jäljelle jää kuin haalea muisto uusista kulmakarvoista, huulista tai eyelinerista.

Uudet pigmentoinnit vaativat lähes aina vahvistuskerran. Ilman vahvistusta pysyvyys on pääsääntöisesti heikompi, ja tarkoituksena on aina vähintään tasoittaa pigmentointeja ja hienosäätää niitä.

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram