Bruksismin hoito

Bruksismin hoito

Hampaiden liikapurenta ja/tai narskuttelut eli bruksismi saattavat olla kohtalaisen tavallinen vaiva. Tämä voi kuluttaa hampaiden pintaa sekä saattaa aiheuttaa päänsärkyä sekä niskajumeja. Voimakas purentalihas voi aiheuttaa myös leukalinjaan kulmikkuutta, mikä voi erityisesti naisilla näkyä maskuliinisina piirteinä alakasvoilla. Stressi voi usein lisätä vaivaa.

Bruksismiin löytyy nopea apu botuliinihoidosta, jolla rentoutetaan suurentuneita ja aktiivisia puremalihaksia. Hoidon seurauksena liikapurennan ja narskuttelun vaivat vähenevät tai poistuvat ja myös esteettisessä mielessä alakasvojen linjakkuudesta saadaan kapeampi.

Hoidon vaikutukset alkavat näkymään muutamassa päivässä ja vahvistuvat ensimmäisten kahden viikon aikana. Tulokset pysyvät noin 3-6kk, jonka jälkeen hoito voidaan uusia. Botuliinin vaikutus poistuu hiljalleen. Palvelun tarjoaa Skinovalla plastiikkakirurgian erikoislääkäri Elina Savikkomaa.

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram